Pivovar Bernard si nechal vyrobit čokoládu se sladem i špetkou chmele

Pivovar Bernard zveřejnil vloni k Mezinárodnímu dni čokolády na Facebooku v počítači vytvořený obrázek čokolády s logem pivovaru. Nápad se fanouškům pivovaru velmi zalíbil a začali se na čokoládu ptát.
Pivovar se rozhodl zareagovat a nechal si vlastní čokoládu doopravdy vyrobit. Dodává ji česká firma Jordi's, která čokolády vyrábí postupem bean to bar – od bobu k tabulce. A je úplně bez chemie. 
V prodejí jsou mléčná a tmavá, obě se sladem, ta světlá i se špetkou chmele. Výrobce použil boby odrůd Trinitario a Criollo ze severu Madagaskaru. V chuti můžete cítit červené ovoce, dřevité tóny a ořechy. Obsah kakaové sušiny minimálně 47 %. Hmotnost 70 g.
Čokolády jsou k dostání pouze na e-shopu pivovaru za 129 Kč.